NBE RTB 10-80 kW
Ready to Burn
Originele afbeelding Voor pellets
Originele afbeelding
Pellets Unique - Importeur NBE in de Benelux - www.pelletsunique.eu
 • Download brochure houtpellet ketels (NL)


  Alternatief
  In de Nederlandse markt van houtpelletketels constateerden we dat, naast ons aanbod van kwalitatief hoogstaande HDG houtpelletketels, er ook behoefte bestaat voor een kwalitatief goede houtpelletketel met een aantrekkelijke prijs. Immers niet iedereen kan zich een “Mercedes” permitteren.
  De oplossing vonden we bij het Deense merk NBE. Met name het model RTB = Ready To Burn® sprak ons in eerste instantie zeer tot de verbeelding. Daarnaast levert NBE ook nog andere producten die goed in ons productengamma passen.
  Vanaf 2014 brengen we de NBE producten in de Benelux via Pellets Unique proactief op de markt.

  Functioneel
  Gebruikerscomfort en continuïteit is het uitgangspunt van deze houtpellet ketel. Een geavanceerde besturing houdt alles onder controle. Via internet heeft de gebruiker elk moment, waar dan ook ter wereld direct controle op het leefklimaat thuis. Bovendien via StokerCloud kunnen wij (met uw toestemming) het verbrandingsproces in uw ketel voortdurend in de gaten houden en optimaliseren.

  Samenstelling
  NBE, de Deense fabrikant maakt houtpelletketels die voldoen aan alle eisen. Alle onderdelen worden zoveel mogelijk in eigen beheer gemaakt en eindeloos getest en geëvalueerd, waarbij geen enkele concessie gedaan wordt aan functionaliteit en kwaliteit.

  Prijstechnisch
  Doordat alle belangrijke onderdelen in eigen beheer en in grote aantallen worden gemaakt zijn de prijzen uitgekiend laag. En dat voordeel is natuurlijk voor u.
 • Enorm besparen op de energierekening
  Als u nu een gebruiker bent van aardgas, propaan of stookolie en overgaat naar verwarmen op houtpellets dan kunt u enorm besparen op de energierekening. En met dat verschil kunnen vaak interressante terugverdientijden gerealiseerd worden.

  Eindelijk
  Eindelijk een goed functionerende houtpelletketel voor een aantrekkelijke prijs. Ook voor de kleine(re) toepassingen wordt een houtpelletketel nu bereikbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Pellets Unique - Importeur NBE in de Benelux - www.pelletsunique.eu - T 0031 467 111 233
  Pellets Unique BV is een handelsnaam van Bio Energie op Maat BV.